1-3 Valladolid wint om degradatie te behouden met Barca's openingsoeps!

Yorumlar · 114 Görüntüler

De 36e ronde van de Primera Liga is gespeeld, met Barcelona dat uit speelt tegen Valladolid. Valladolid doet het momenteel niet zo goed en staat in de degradatiezone. Dus zal het deze wedstrijd tegen Barcelona lukken om te promoveren!

Valladolid heeft 10 wedstrijden gewonnen, 5 gelijkgespeeld en 20 verloren, en staat op de 18e plaats in de competitie, maar er is nog een kans! Twee minuten na de wedstrijd scoorde Andreas Christensen in een Barcelona voetbalshirt een brace om Valladolid op een 1:0 voorsprong te zetten. Is dit wat er gebeurt als je de competitie titel krijgt en je laat gaan! Het volgende doelpunt werd gemaakt door Clay Larin vanaf de penaltystip en nog een door Raúl Prada om er 3-0 van te maken, voordat Robert Lewandowski in de 84e minuut scoorde om het gezicht van Barça te redden.

Aan het eind van de wedstrijd versloeg Valladolid Barcelona met 3-1 en was het gedegradeerd! Ook Valladolid kan zijn wenkbrauwen optrekken, want er zijn maar een handvol teams die Barca met een grote marge hebben verslagen. Barcelona verloor deze wedstrijd, maar het team had de titel al gewonnen! Hun overwinning lijkt nog meer in de smaak te zijn gevallen bij de fans, die dit hebben gevierd door dezelfde classic voetbalshirts te dragen!