Real Madrid-holdet er som en myte, Benzema er bedre end Lukaku

Real Madrid-holdet er som en myte, Benzema er bedre end Lukaku

I den første kamp i Champions Leagues kvartfinaler slog Real Madrid Chelsea 3-1 på udebane, og UEFAs officielle hjemmeside kommenterede også kampen.

UEFA's officielle hjemmeside udtalte, at Real Madrid, afhængigt af kaptajn Benzemas varige ekspertise, har taget et stort skridt mod semifinalens succes. Benzema i en Real Madrid trøje har scoret hattrick i træk i Champions League, og den 34-årige har vist sin evne til at slå et mål. I alle turneringer i denne sæson har han scoret 37 mål i 36 kampe. Derudover gav Ancelottis holds taktiske klogskab, ro i boldbesiddelsen og skarphed i angrebet dem en første sejr over Chelsea, en fabelagtig holdpræstation.

Urimeligt for Chelsea lavede Mendy, den normalt meget konsekvente målmand, en fejl, der kostede Chelsea dette ben, ud over at det gjorde det meget svært for dem at komme videre. Køb fodboldtrøjer

Måske er det tydeligere indbegrebet dog, at Lukaku forspildte en stor mulighed kort efter at han kom på banen, hvilket var forskellen mellem de to hold i aften. Som en påmindelse tog hans modstander Benzema to sværere chancer for at afslutte det fatale slag.