Cao Kyu scoort twee doelpunten voor Zuid-Korea

Cao Kyu scoort twee doelpunten voor Zuid-Korea

 


De tweede ronde van Groep H van het WK 2022 is begonnen. Salisu scoorde een doelpunt en Kudus sloeg een tweehonkslag. Cao Guicheng scoorde 2 doelpunten en maakte eenmaal gelijk.

Zuid-Korea rouleert 3 spelers, met Kwon Chang-hoon, Jung You-young en Cao Kyu-sung. Ghana draaide ook 3 mensen, J-Ayu, Lamptey en Salisu speelden.

Ghana kwam in de 24e minuut op voorsprong en Salisu scoorde van dichtbij in een vrije trap melee. In de 34e minuut passeerde J-Ayu diagonaal vanaf links en scoorde Kudus met een kopbal vanaf de rand van het kleine strafschopgebied: 2-0.iran Voetbalshirts 2022

de tweede helft. Een voorzet van Kim Jin-soo vanaf links en een kopbal van Cao Kyu-sung werd gered. Zuid-Korea scoorde 2 doelpunten op rij om gelijk te maken. In de 58e minuut passeerde Li Gangren na een steelpoging vanaf links en Cao Guicheng kopte voor het kleine strafschopgebied, 1-2. In de 61e minuut passeerde Kim Jin-soo vanaf links en Cao Kyu-sung kopte vanaf de rand van het strafschopgebied 2-2.

Ghana overtrof opnieuw in de 68e minuut. Mensah zette een voorzet vanaf links, Williams schopte het doel voor het punt en Kudus schoot vanaf 11 meter in het net, 3-2. Vervolgens schoot Jin Zhenzhu in het strafschopgebied en werd door Salisu op de doellijn weggewerkt.