Manchester United versloeg Manchester City met 2-1

Manchester United versloeg Manchester City met 2-1

 

In de 20e ronde van de Premier League stond Manchester United op Old Trafford tegenover Manchester City. In de eerste helft miste Rashford twee doelpunten. In de tweede helft assisteerde De Bruyne Glarish, die net van de bank was gekomen, om te scoren, waarna B Fee controversieel scoorde om de stand gelijk te maken, en Rashford schoof om in te halen.Goedkope Manchester United Third Voetbalshirt

In de 60e minuut passeerde Mahrez diagonaal, De Bruyne betrad het strafschopgebied en passeerde van onderaf. Glarish, die onbewaakt was, sprong hoog en scoorde met een kopbal! Manchester City doorbrak de impasse op het veld! In de 78e minuut gaf Caseromi een directe pass, en na de B-fee plaatste hij een push shot en slaagde, 1-1. In de 82e minuut draaide Ganajo zich om en ontdeed zich van de verdediging van Ake en veegde het doel binnen. Rashford, die onbewaakt was, viel op de grond en scoorde! 2-1! Manchester United haalde de score in!

Aan het einde van de wedstrijd, Manchester United 2-1 Manchester City. Na deze wedstrijd behaalde Manchester United 9 opeenvolgende overwinningen in alle competities en 5 opeenvolgende overwinningen in de Premier League, derde met 38 punten, slechts 1 punt achter Manchester City voor hen. Met Manchester City uitgeschakeld door Southampton in de Carabao Cup, werd Manchester United dit seizoen het enige Premier League-team in het vierde niveau en heeft het de kans om een einde te maken aan de jaren van droogte in het kampioenschap.