Ovechkin ohittaa Gordie Howen NHL:n maalipörssissä!

Comments · 30 Views

Ovechkin ohittaa Gordie Howen NHL:n maalipörssissä!

Maaliskuun 22. päivä ilmestyneessä NHL-uutisalustassa päivitettiin Alex Ovechkin erilaisia kunnianosoituksia, ja väistämättä tehopelaaja ansaitsi ne, sillä Ovechkin otti helppo kakkossijan kaikkien aikojen maalipörssissä peliä edeltävässä seremoniallisessa juhlassa vähän aikaa sitten numerolla 802. Samalla Ovechkin nosti Wayne Gretzkyn NHL-ennätyksen.

Ovechkinin kunnianosoitus tapahtui tiistaina ennen Washington Capitalsin tappiota Blue Jacketsille järjestetyssä seremoniassa, jossa häntä onniteltiin NHL:n maalipörssin kakkossijasta. Ja Ovechkin sanoi, että tämä ilta oli erityinen päivä jokaiselle joukkueelle ja fanille, kukaan ei halunnut hävitä, mutta valitettavasti heidän joukkueensa hävisi. Ovechkin on pelannut jokaisessa joukkueessa erinomaisin tuloksin tähän asti ylittäen joitakin NHL-ennätyksiä. Ovechkinin isän hiljattainen kuolema 15. helmikuuta vaikutti häneen jonkin verran, mutta oli hyvä, että hänen ympärillään oli ihmisiä, jotka auttoivat häntä pääsemään surusta yli mahdollisimman pian, jotta hän voisi jatkaa hyvää pelaamista. jääkiekko pelipaidat suomesta

Tapahtuma oli kunnianosoitus Ovechkinille ja hänen muistolleen, ja Capitalsin pelaajat kentällä pukeutuivat hänen klassiseen numeron 8 pelipaitaansa, joka myös huutokaupataan jälkikäteen, ja jokainen paikalla ollut fani sai ihanan Ovechkinin maalin laskurin bobble headin ja valokuvan 802 kiekosta tehdyllä kustomoidulla valtaistuimella, joten tapahtuma oli vähintäänkin hieno!

Myös Capitals-hyökkääjä Nicklas Beckströmille näytettiin seremonian alussa keskijään tulostaululla kunnianosoitusvideo, jossa näytettiin kohokohtia Gordie Howen ja Ovechkinin uralta, joista edellinen valitettavasti menehtyi muutama vuosi sitten. Keskellä oli Ovechkinin loistohetki, uran kohokohta, joten ei unohdeta tätä nautinnollista iltaa.

Comments