Real Madrid heeft overeenstemming bereikt over een aanval op de middenvelder van de Ligue 1, of de aankoop van Mbappé de

Real Madrid heeft overeenstemming bereikt over een aanval op de middenvelder van de Ligue 1, of de aankoop van Mbappé deze zomer op te geven

Volgens berichten uit verschillende bronnen, waaronder CANAL+ in Frankrijk, Aspen uit Spanje en Romano in Italië, staat Real Madrid op het punt om Rennes-middenvelder Cama Unga te winnen, wat ook kan betekenen dat Real Madrid niet van plan is enorme sommen geld uit te geven aan de introductie deze zomer. Kylian Mbappe Voetbalshirts.

Meerdere bronnen bevestigden dat Real Madrid en Rennes een basisakkoord hebben bereikt over de transfer van Kamawenga, en nu zijn er nog maar een paar kleine details over.

De transfersom van Kamawenga bedraagt ​​zo’n 30 miljoen euro, de speler wees eerder de contractverlenging van Rennes af.

Met de introductie van deze jonge middenvelder kan Real Madrid shirts 2021 de basis leggen voor de vervanging van middenvelders.

De ondertekening van Real Madrid was onverwacht, want Paris had altijd al Camarwenga willen introduceren. voetbalshirts kopen

Spaanse media geloven dat de operatie van Real Madrid meerdere betekenissen heeft. De eerste is om de middenvelder van het team te versterken en trouwens Parijs te raken. Daarnaast gaf Real Madrid 30 miljoen euro uit aan Kamawenga, wat voor een groot deel betekent dat deze zomer niet veel geld zal uitgeven om Mbappé te introduceren.

goedkope voetbalshirts china

Real Madrid heeft de mogelijkheid om volgend jaar af te zien van Mbappé en 180 miljoen euro aan transfersommen te besparen. Naast de introductie van Kamawenga kan het ook een Harland droppen.