Senators faller kort mot Blue Jackets, faller en poäng kort i förlust

Comments · 136 Views

I Ottawa Senators match mot Columbus Blue Jackets lyckades Marchenko med sitt enastående spel göra mål i 16 sekunder och bädda för segern. Trots att DeBricart gjorde mål för Senators kunde de inte övervinna underläget och föll mot Blue Jackets med 4-3.

Senators inledde matchen mycket bra och Johnson bröt igenom och gjorde mål vid 2:41 i den första perioden till 1-0 och satte press på rivalen Columbus Blue Jackets. NHL Ishockey Tröjor Omedelbart efter starten av den andra perioden ledde Gambrelli en comeback som inte gav Senators ledningen och lyckades kvittera till 1-1 vid 4:00 till publikens jubel. Matchen var mycket jämn och full av fyrverkerier innan Robinson bröt igenom och hittade en anfallsmöjlighet och gjorde ett mål från vänsterkanten för att hålla ställningen i ledningen. Castellicci var inte att ta miste på och kvitterade till 2-2 vid 9:26. Det var en ganska jämn match vid det här laget, där planen förändrades så snabbt att det var svårt att förutsäga vem som skulle bli vinnare förrän i sista sekunden. Nästa mål kom från båda sidor och även om Senators började mycket bra tippade vågskålen till Blue Jackets fördel och de slog till slut Senators med 4-3.

Noterbart var två assist från Gaudreau i Columbus Blue Jackets tröja, som hjälpte Eric Robinson och Kent Johnson att göra mål för Blue Jackets, och Jon Gillies som gjorde sin 24:e räddning i sin NHL-debut hittills den 28 april 2022.

När man ser tillbaka på hela matchen samarbetade båda lagen perfekt i uppställningen och förhoppningsvis kommer de att ha ännu bättre spel i framtida matcher och presentera publiken för fler spännande matcher.