Portugal 0-2 Slovenië maakt een einde aan een winning streak van elf wedstrijden

Comments · 67 Views

In de opwarmwedstrijd tussen de Europese gigant Portugal en een zwak team als Slovenië, verloor Portugal, met Ronaldo als startpunt, feitelijk van de tegenstander. Naast deze verstoorde score lag de focus van deze wedstrijd erop dat Ronaldo erg boos was na de wedstrijd. Hij zei ook dat de beslissing van de scheidsrechter zeer oneerlijk was.

In de eerste helft van de wedstrijd kreeg Ronaldo een pass van Pepe, maar wist daar geen gebruik van te maken en verspeelde een aanvallende kans. In de 17e minuut kreeg Slovenië een vrije trap, maar werd door een Portugese speler uit het strafschopgebied geduwd, waardoor Slovenië niet kon scoren. In de 24e minuut werd Ronaldo door een speler van een tegenstander tegen de grond gestruikeld, maar de scheidsrechter negeerde het protest van Ronaldo en miste een strafschop.

Rond de 31e minuut kreeg Felix een pass van Cancelo en stond op het punt een leeg doelpunt te scoren, maar de bal ging over de lat. In de 37e minuut werd de linksbenige volley van Elsnik geblokkeerd door de doelman van de tegenstander. Een minuut later viel Cancelo bij een confrontatie met een speler van de tegenstander op de grond, maar de scheidsrechter negeerde het opnieuw en kende geen strafschop toe. Ronaldo vond het zeer oneerlijk dat deze twee strafschoppen niet aan Portugal werden gegeven. Dit was ook de reden waarom Ronaldo woedend was. Juist vanwege deze twee doelpunten verloor Portugal in een streek van Slovenië.

In de tweede helft van de wedstrijd waren Portugal en Slovenië onafscheidelijk. Pas in de 72e minuut stal Slovenië de bal van Ronaldo. Sloveense nummer 22 scoorde alleen en Slovenië nam de leiding. Acht minuten later passeerde Elsnik de doelman en schoot in het doel. Slovenië bezegelde de overwinning met 2-0 Portugal.

Portugal had zijn winning streak kunnen voortzetten, maar werd nu tegengehouden door zo'n zwak team. Ronaldo, gekleed in de rode trui van Portugal, classic voetbalshirts gebaarde naar de scheidsrechter en viel de scheidsrechter aan. Zijn woede was oncontroleerbaar.