Lionel Messi er ikke med, når Inter Miami tager imod Montreal

Comments · 70 Views

Søndag fik Lionel Messi en fridag, da Inter Miami led et 3-2-nederlag mod CF Montreal Home Jersey. Samtidig var holdkammeraterne Luis Suarez og Sergio Busquets udeladt fra startopstillingen, men kom senere ind som indskiftere i anden halvleg.
Det var Miamis første nederlag i denne sæson.

Den 36-årige argentinske stjerne har spillet samtlige minutter i Miamis tre MLS-kampe indtil videre i 2024, samt i Concacaf Champions League-kampen mod Nashville SC i torsdags, og assistenttræner Javier Morales antydede lørdag, at Messi ville blive hvilet forud for returkampen mod Nashville.

"Vi kender alle Leo, og han er en spiller, der gerne vil spille hver kamp," sagde Morales under et pressemøde lørdag. "Jeg tror, vi vil have en samtale med ham, se, hvordan han har det, og prøve at beslutte, hvad der er bedst for ham, fordi han har spillet 90 minutter hver kamp, og vi vil træffe den bedste beslutning med tanke på fremtiden."

Messi tøj scorede og hjalp Miami med at få 2-2 mod Nashville, men blev også ramt af en hård tackling på skinnebenet sent i kampen. Morales sagde, at det bare var et "slag" og ikke var en faktor i beslutningen om, hvorvidt han vil spille søndag, selvom Messi senere officielt blev opført som tvivlsom med et skinnebensproblem på MLS' spillerstatusrapport.
Suarez, som scorede Miamis andet mål mod Nashville i torsdags, befandt sig i en lignende situation som Messi, der også har startet alle fire kampe i denne sæson. Og den 37-årige blev udeladt af startopstillingen, men kom på banen i anden halvleg, da Miami var bagud 3-1.

"Luis har det fint, han har spillet alle kampene og scorede to mål i den sidste hjemmekamp og et mål [i torsdags]," sagde Morales før kampen. "Skaden er i orden, og han er klar til at spille.

"Men det, vi lige har talt om, er, at både Luis, Leo fodboldtrøje og alle spillerne har spillet mange minutter, især i denne række af kampe, og vi er nødt til at håndtere det, så godt vi kan, for det er en lang sæson, og vi er lige begyndt. Vi kan ikke gøre noget vanvittigt. Ligesom med Leo vil vi tale med Luis og se, hvad der er bedst for holdet.

En anden tidligere Barcelona-spiller, Jordi Alba, var med mod Montreal og scorede et flot mål i et comebackforsøg for Miami, som ikke blev til noget.

På onsdag får Miami besøg af Nashville i returopgøret i Concacaf Champions Cups ottendedelsfinale.