Manchester United lijkt terug te keren naar de dissonante vorm van 2019

Comments · 67 Views

Manchester United lijkt terug te keren naar de dissonante vorm van 2019

Als de spelers de manager niet mogen, hoe kunnen ze dan ooit wedstrijden willen winnen? Erik ten Hagga trainde vervolgens met United-spelers na opnieuw een dissonant optreden. De spelers van Manchester United begrepen de goede bedoelingen van Erik Hager niet en dachten alleen maar dat de coach het spel opzettelijk voor iedereen moeilijk maakte. Momenteel draagt ​​Jadon Sancho geen Manchester United Votbalshirt meer. Hij wil dat de coach zijn slechte houding erkent voordat hij zelfs maar overweegt om te spelen.

De huidige situatie bij Manchester United is terug naar de situatie in 2019, toen er een wedstrijd uitbrak tussen de spelers en de coach. In 2019 besloot Manchester United in de spelers te geloven en stond coach Mourinho toe de ploeg vroegtijdig te verlaten. Vier jaar later wordt Erik ten Hag met dezelfde situatie geconfronteerd, dus welke beslissing zal United uiteindelijk nemen? Mogelijk besefte de Manchester United-directie het misverstand tussen de spelers en de coach en besloot de ploeg Erik ten Hag meer tijd te geven om zich aan te passen.

Manchester United besloot dit keer niet snel van coach te wisselen, maar besloot het aanpassingsplan van Erik ten Hag af te wachten. Afgaande op het ontwikkelingstraject van voormalig Arsenal-hoofdcoach Arteta zou Manchester United de coach meer tijd en ruimte moeten geven voor ontwikkeling. Het team respecteert de beslissing van de coach en krijgt eerlijke feedback. Het zal heel moeilijk worden voor het team om elf mensen te laten samenwerken om het voetbal tenue kopen aan te trekken en serieus te voetballen. Daarom, ongeacht welk team de coach zelf respecteert, in plaats van elf spelers te respecteren, kan het kiezen van de eerste de harten van meer mensen winnen.

Comments